Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răspunsul lui Pavel Abraham la nucleara lui Traian Băsescu: 'Bate câmpii'

Avocatul Pavel Abraham îi răspunde într-un mod extrem de dur fostului preşedinte, Traian Băsescu. Fostul președinte s-a ținut de cuvânt și a publicat declarația lui Marian Căpățână, condamnat și el la 3 ani de pușcărie, în care spune, sub jurământ, că știe de la Anghel Florin că Dan Voiculescu i-a oferit bani, 1 milion de euro.

Detalii aici: Traian Băsescu aruncă NUCLEARA: Ce documente a prezentat

Abraham respinge toate acuzaţiile şi îl ameninţă pe Traian Băsescu. " Eu cred că preşedintele bate câmpii. Eu nu am cunoştiinţă de acel document. E prima dată când aud aşa ceva. Eu ştiu de altă declaraţie a lui Marian Căpăţână în care nu spune de aşa ceva.

În 2013, eu nu îl cunoşteam pe Anghel Florin. Nu ştiu ce discutau ei atunci. Nu aveam cum să ştiu aceste lucruri. Nu cred că Anghel Flirn l-a cunoscut sau nu pe Dan Voiculescu. Nu am cunoştiinţă de aşa ceva. Eu am intrat în dosarul de şantaj. În cel de trafic de influenţă am făcut doar denunţuri.

Eu nu am discutat niciodată cu Dan Voiculescu. Nu am nicio relaţie cu domnul Voiculescu. O singură dată l-am văzut pe Dan Voiculescu, în 1972. De atunci nu am vorbit la telefon cu el sau cu Dan Voiculescu. Cu Băsică m-am întâlnit doar după 1 noiembrie când a vrut să mă angajeze.  Domnul preşedinte încearcă să mă compromită. Să facă ceea ce doreşte. Probabil ca acel material să fie unul mistificat. La preşedinte e valabil orice.

Sunt sigur că Marian Căpăţână şi-a schimbat declaraţia. E o acţiune de compromitere. Sunt argumente solide că totul se poate duce către Traian Băsescu. Nu discut însă până când nu văd probele. Familia Anghel a spus că vor să îi facă o surpriză lui Traian Băsescu. Voi vorbi cu Izaura. Dacă e o treabă serioasă, vom căuta calea juridică. Până acum, Florin nu m-a minţit niciodată.  ", a tunat Abraham la RTV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.