Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răspunsul lui Tudor Chirilă la oferta PNL pentru Primăria București: 'Nu colaborez cu MAFIA POLITICĂ, e la fel de TOXIC ca PSD și ALDE'

www.realitatea.net
Tudor Chirilă

Potrivit unor surse din conducerea PNL, liberalii au purtat discuții cu oameni din afara partidului pentru a candida, în 2020, la funcția de primar general al Bucureștiului. Conform Realitatea TV, Tudor Chirilă e favoritul liberalilor. Dar, oamenii conduși de Ludovic Orban nu sunt pe placul vedetei PRO TV. Chirilă spune că nu colaborează cu mafia politică și că PNL e la fel de toxic cum sunt PSD și ALDE.

"Nu au existat și nu vor exista discuții cu PNL pe care îl consider un partid la fel de toxic ca PSD și ALDE, pentru nicio funcție publică sau candidatură. Nu sunt interesat de nicio formă de colaborare cu mafia politică din România reprezentată de aceste trei mari partide și micii lor sateliți", a precizat Tudor Chirilă pentru REALITATEA TV.

Citește și: Surpriză de proporții! Cine se va ocupa de plângerea penală împotriva Vioricăi Dăncilă! Rolul lui Horodniceanu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.