Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răspunsul Maiei Sandu la ultimele declarații ale lui Serghei Lavrov: Rusia nu este în măsură să ne dea nouă lecții de democrație

captura TV
Maia Sandu

Rusia nu este în măsură să ne dea nouă lecții de democrație. Suntem într-o situație complicată și avem nevoie să ne consolidăm și sectorul de securitate, și cel de apărare, a declarat Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, în cadrul emisiunii „Dincolo de alb și negru” de la TVR 1.

„Rusia nu este în măsură să ne dea nouă lecții de democrație. Sfatul meu pentru ei este să analizeze clasamentele internaționale atunci când vine vorba despre valorile democratice și cum se poziționează statele în aceste clasamente. În rest, acțiunile noastre sunt îndreptate pentru consolidarea democrației, pentru consolidarea instituțiilor statului așa încât instituțiile statului să poată să protejeze cetățenii. Suntem într-o situație complicată și avem nevoie să ne consolidăm și sectorul de securitate, și sectorul de apărare”, a spus Maia Sandu în platoul TVR Moldova.

Precizăm că ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat, într-un interviu acordat postului de televiziune Rossia 24, că Occidentul a pus ochii acum pe Republica Moldova pentru a avea rolul ''următoarei Ucraine'', în timp ce președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, este ''pregătită, practic, pentru aproape orice''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.