Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răspunsul surpriză dat de Nicolae Ciucă legat de listele comune cu PSD: 'De ce a renunțat PNL la deviza Prin noi înșine'

Sursa FOTO: Facebook/PNL
nicolae ciuca

Liderul PNL Nicolae Ciucă a dat explicații de ultimă oră legate de strategia PNL,  după ce formațiunea a decis să candideze alături de PSD la alegerile europarlamentare. Ciucă a explicat ce s-a ales de decizia luată de PNL anul trecut, la Siana, când sub sloganul Prin noi înșine, liberalii au decis să meargă singuri în alegeri.

PNL e recomandat de întreaga istorie, spune Ciucă

"În noiembrie, la Sinaia, am ieșit ca și astăzi în conferință de presă și am asumat că vom ieși în alegeri 'Prin noi înșine'. Acest Motto are o istorie lungă și bogată, care a schimbat destinul țării. Prin noi înșine am avut curajul să abordăm și să luptăm ca România să fie membră NATO și a UE. Este motto-ul care ne reprezintă și astăzi și care înseamnă pentru noi toți unitate și îndemn la asumare și responsabilitate. Trebuie să înțelegem că în strategia PNL nu s-a schimbat nimic și că e nevoie și de anumite mișcări tactice. Trebuie să vedem contextul de securitate, iar România se conturează ca un pilon de securitate în Marea Neagră. Explicația este că prin noi înșine putem să ne adresăm românilor să ne acorde încrederea pentru ceea ce vom face și ceea ce am făcut".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.