Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răstunare de situație în cazul violatorilor din Vaslui: Victima vrea să se mărite cu unul dintre ei

raluca eleva violata vaslui

Azi, la ora 14:00, cei 7 violatori din Vaslui ar trebui să-și primească pedeapsa pentru faptele lor. Însă, sentința magistraților nu va fi una definitivă. Chiar și așa, ei pot fi arestați preventiv, la dosar fiind depusă și o cerere în acest sens.

Citește și: O manelistă celebră e sosia Elenei Udrea / FOTO

Cei sapte tineri din localitatea vasluiana Valeni sunt judecati, sub control judiciar, dupa ce ar fi sechestrat si violat, timp de mai multe ore, in noiembrie 2014, o eleva de 18 ani, care ulterior a fost transportata la spital.

Numai că o mărturie făcută de Gina Burada, cumnata lui Silviu Burada, unul dintre cei sapte violatori din Vaslui, poate da peste cap tot cursul dosarului. Femeia sustine ca Raluca, eleva violată, a vrut sa se marite cu Alin Rotaru, unul dintre agresorii ei.

"Fata a vrut sa se casatoreasca cu Alin Rotaru. El a acceptat asta ca sa scape de puscarie, dupa tot ce s-a intamplat. Timp de sase luni ei au fost inchisi. Stiu ca familia lui Alin se ducea la poarta la ei sa ii scoata baiatul din puscarie. Baiatul este cel mai instarit din cei sapte. Daca o lua de nevasta, ea isi retragea plangerea si el iesea din inchisoare", a declarat pentru CANCAN.ro, Gina Burada, lasand de inteles ca nu ar fi exclus ca, in cele din urma, victima si violatori sa isi duca planul la capat si sa faca nunta.

CITEȘTE MAI MULTE AICI

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.