Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație: adversara Viitorului s-ar putea schimba în urma SCANDALULUI uriaș din Belgia

Inquam Photos/ Octav Ganea
Viitorul Constanta

În Belgia are loc un scandal uriaş, care o are în prim-plan pe câştigătoare Cupei, Mechelen. Este acuzată că a trucat mai multe meciuri, iar în cazul în care va fi găsită vinovată, situaţia ar putea schimba echipele calificate în cupele europene pentru sezonul următor.

Citește și: Lista neagră din Guvern: Dăncilă negociază o remaniere-fulger / SURSE

Cum Viitorul Constanţa a căzut cu o echipă din Belgia, Antwerp (în turul 2 al Europa League), poate fi afectată direct de eventuala decizie. Astfel, dacă se dovedeşte că Mechelen a trucat meciurile aflate în acest moment în atenţia anchetatorilor, echipa lui Ianis Hagi va juca împotriva lui Gent, finalista Cupei Belgiei, care ar urma să fie numită şi câştigătoarea competiţiei. Finala se terminase cu victoria lui Mechelen, 2-1.

Marţi a avut loc tragerea la sorţi pentru turul 2 al Europa League. Viitorul, câştigătoarea Cupei României, a fost împerecheată cu Antwerp, formaţia antrenată de Ladislau Boloni. Oficialul clubului constănţean, Cristian Bivolaru, spunea după momentul tragerii că formaţia belgiană este cea mai dificilă pe care o puteau întâlni elevii ”Regelui”: ”Cam greu de spus. Dacă o să iasă bine, o să vă spunem că putea fi mai rău. Până la ora meciului, e greu de spus ca puteam avea un jucător mai periculos. Cred că nici el (n.r. - Boloni) nu e foarte încântat că ne întâlneşte pe noi. Sunt convins că are o echipă foarte puternică”. Acum, situaţia se poate schimba în rău. Gent a terminat peste Antwerp sezonul trecut şi a jucat în play-off-ul pentru Liga Campionilor, dar nu a prins locurile de calificare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.