Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație în cazul copilului de 3 ani, care a murit după ce ar fi mâncat shaorma

www.economica.net
shaorma

O tragedie fără margini a șocat România, asta după ce un copil de 3 ani a murit, iar părinții au orbit. Părinții susțineau că totul s-a întâmplat după ce au consumat shaorma, de la un butic din Capitală.

Citește și: ALERTĂ în Capitală: un copil a murit și părinții au orbit, după ce au mâncat shaorma

După primele analize se pare că avem parte de o răsturnare de situație. Primele rezultate ale probelor prelevate din produsele alimentare sunt negative, iar la controlul nu s-au găsit deficienţe atât de grave care să conducă la o situaţie de genul acesta, a declarat, sâmbătă, directorul DSVSA Bucureşti, Ovidiu Zvorişteanu.

"Până acum pe alergeni nu a ieşit nimic pozitiv, nu au existat alergeni în produsele alimentare de origine animală sau non animală, respectiv legumele care se mai pun în shaorma", a precizat Zvorişteanu, informează Realitatea.

Buletinele de analiză vor fi gata luni sau marți şi până la finalizarea anchetei, activitatea unității a fost suspendată.

Copilul de trei ani și jumătate și părinții săi au ajuns joi la Spitalul de Boli Infecţioase Matei Balş. Acuzau stări de rău după ce ar fi mncat shaorma la un fast food din Bucureşti. Din nefericire, minorul a intrat în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat. Copilul s-ar fi intoxicat cu o substanță necunoscută. Asta rezultă din primele date ale anchetei desfășurate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Și părinții copilului sunt în stare gravă la spital și se pare că au orbit.

Joi dimineaţă, copilul a fost de urgenţă la spitalul de boli infecţioase Colentina, dar, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru el şi au constatat decesul. Potrivit unor surse, copilul ar fi murit din cauza unei toxiinfecții alimentare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.