Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în cazul creșterilor salariilor: Dublarea se face în PATRU ani

facebook.com
Olguta Vasilescu

Salariile până în 4.000 de lei se dublează, cele peste 4.000 cresc cu 45%! Asta anunța Lia Olguța Vasilescu, ministru Muncii, la România TV. Numai că situația s-a schimbat. Salariile vor crește, dar...în patru ani.

”Nu ar trebui să fie nicio surpriză, că aceste creșteri de salarii se află în programul de guvernare al PSD, care prevede o majorare de 56%, pe medie, a salariilor bugetarilor până în 2021. Nu știu de ce s-a tot rostogolit discuția asta cu ”de mâine mergem cu dublarea salariilor”, că nu e adevărat! Eu am comunicat că aceste creșteri sunt până în 2021, când sperăm să se alinieze și mediul privat, pentru că venim cu facilități și pentru el.”, a declarat, pentru B1 TV, Lia Olguța Vasilescu.

Citește și: SCANDALOS Ce a făcut Floricica Dansatoarea la Antena 1: Cheloo a plecat din emisiune și a făcut-o praf pe Delia / VIDEO

Ulterior, ministrul a mai făcut o serie de precizări pe o rețea de socializare.

”Ca sa fiu foarte clară, deși aveam senzația ca s-a înțeles și ca e logic: creșterile salariale ale bugetarilor, cu 56 la suta in medie, sunt exact cum scrie in programul de guvernare, pe următorii 4 ani. Nu vom avea situații in care salariile sub 4000 lei, care se dublează, pe medie, sa depășească salariile care sunt acum in plata la 7000. Sunt praguri clar delimitate de la o clasa la alta. De altfel, observ ca rugămintea ca anexa cu salariile din Armata și Ordine publica sa nu fie data presei pana nu devine finala ca urmare a negocierilor a rămas doar deziderat și a "scăpat" in presa. De acolo oricine poate vedea cum se calculează salariile pana in 2021. Cu precizarea ca anexa nu e finala, pana nu avem acordul final cu sindicatele și nu se aproba in parlament. P.S. Cine are neclarități poate citi programul de guvernare.”, a  adăugat Lia Olguța Vasilescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.