Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în cazul preotului acuzat că s-a MASTURBAT la ora de religie: PATRIARHIA spune că acesta suferă de o boală ce-i provoacă mâncărimi

preot-hartuire

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a declarat, vineri, la Europa FM, că preotul din Copşa Mică, judeţul Sibiu, care este şi profesor de religie şi care este acuzat că se masturba la oră, fiind filmat de o elevă, este nevinovat, gestul lui fiind unul ”necontrolat, provocat de o mâncărime în zona inghinală”.

“Această persoană nu a comis gestul obscen de care a fost acuzat, ci doar a avut un gest necontrolat provocat de o mâncărime în zona inghinală, ceea ce a dus la speculaţii, pe care le-a încurajat o filmare făcută în clasă de o elevă", a declarat purătorul de cuvând al Patriarhiei, scrie news.ro.

Citește și: Inevitabilul s-a produs! Președintele Klaus Iohannis a fost scos dintr-un live, fiindcă vorbea prea lent – Ce a intrat pe post, în locul șefului statului

Bănescu a mai declarat că preotul nu va mai fi repus în funcţie, deoarece a demisionat.

Mama unei eleve de la Liceul Tehnologic ”Nicolae Teclu” din Copşa Mică, judeţul Sibiu, acuză profesorul de Religie, care este şi preot în municipiul Mediaş, că s-ar fi masturbat într-una dintre ore, în faţa mai multor eleve.

Femeia povesteşte că una dintre colegele fiicei ei a filmat momentul, iar imaginile au ajuns în mediul online. De asemenea, femeia spune că a sesizat conducerea unităţii.

Citește și: A DEMISIONAT! Cine este PRIMUL MINISTRU care părăsește Guvernul – responsabil cu MILIARDE de EURO

Poliţiştii din Sibiu au văzut imaginile şi s-au autosesizat, deschizând o anchetă.

”În urma apariţiei imaginilor în media, ne-am sesizat din oficiu şi, împreună cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaş, am declanşat cercetări privind circumstanţele producerii incidentului, încadrarea juridică a faptei urmând a fi stabilită. Între timp, mama uneia dintre eleve a depus plângere înregistrată la nivelul Poliţei Oraşului Copşa Mică”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter.

Citește și: China pregătește teritoriul în România: Un gigant mondial vine să facă prăpăd concurența – În ce domeniu va investi

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.