Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂSTURNARE de situație în Parlament: Liviu Dragnea s-a RĂZGÂNDIT

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea parlament

Anunțată cu surle și trâmbițe, sesiunea parlamentară extraordinară, care avea drept scop trecerea ELCEN în subordinea Primăriei Capitalei nu va mai avea loc.

Surse parlamentare ne-au precizat că majoritatea aleșilor au fost anunțați că nu vor fi chemați în această perioadă la Parlament, iar în cazul în care se va modifica ceva vor fi anunțați în timp util.

În acest moment, Parlamentul stă la mâna Guvernului, care trebuie să adopte OUG pentru trecerea ELCEN la Primăria Capitalei. Tocmai de aceea, Liviu Dragnea explica că o sesiune extraordinară va fi convocată abia după ce va veni OUG-ul de la Guvern.

"E o informaţie greşită. Noi am trimis niște SMS-uri că este posibil să se convoace Parlamentul în sesiune extraordinară pentru că premierul ne informase cu câteva zile în urmă că ar intenționa că săptămâna aceasta e posibil să adopte ordonanță pentru ELCEN. Noi am trimis acele SMS pentru ca parlamentarii să știe că e posibil să fie convocată. În momentul în care vor avea un proiect de ordonanță finalizat și vor decide, Parlamentul se va convoca în maxim 5 zile", spune Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.