Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE Monstrul din Caracal confirmă cel mai NEGRU SCENARIU: 'În sac e fata din luna mai'

Inquam Photos / Bogdan Dănescu
criminal Caracal

Gheorghe Dincă șochează cu fiecare oră care trece, după ce crimele din casa lui de la Caracal au ieșit la iveală. Monstrul ar fi declarat, potrivit România TV, că "în sac e fata din luna mai".

Mărturisirea criminalului îi duce cu gândul pe anchetatori la un scenariu sumbru. Și anume că Dincă este, cu adevărat, un criminal în serie. Și asta pentru că, punând cap la cap, informațiile, Luiza Melencu a dispărut în luna...aprilie.

Citește și: Alexandru Cumpănașu a răbufnit: S-a confirmat că Alexandra a fost victima unei rețele internaționale de răpiri și exploatare de fete!

Zeci de polițiști, procurori și criminaliști, au scotocit, luni, într-o pădure aflată la 20 de kilometri de Caracal, acolo unde Gheorghe Dincă a spus că a aruncat trupul fetei. Dar monstrul nu a spus despre cine este vorba pentru că, potrivit avocatului familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, acesta nu a reținut numele, ci doar date din calendar, lunile în care le-ar fi răpit.

Toată lumea a presupus că sacul cu oseminte și resturi incinerate găsit luni ar aparține Luizei Melencu. Dar, potrivit declarației criminalului care, spune că "în sac e fata din luna mai", totul sare acum în aer.

Citește și: Polițistul care l-a convins pe Dincă să vorbească a lucrat la Criminalistică! De unde se cunoaște cu monstrul din Caracal

Putem vorbi de o răsturnare de situație care ar confirma un scenariu monstru: Gheorghe Dincă să fie un criminal în serie, iar numărul victimelor să fie mult mai mare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.