Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂSTURNARE de SITUAȚIE - Reacția Penitenciarului Rahova după ce în spațiul public a apărut informația că Dragnea ar fi fost scuipat și înjurat

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea râde gest

La solicitarea Bugetul.ro, Penitenciarul Rahova a oferit explicații privitoare la incidentul în care ar fi fost implicat, în spatele gratiilor, Liviu Dragnea.

După ce în spațiul public au apărut informații conform cărora fostul lider PSD, Liviu Dragnea, ar fi fost scuipat și înjurat de mai mulți deținuți, fiind necesară intervenția gardienilor pentru a calma situația, Bugetul.ro a solicitat Biroului ce Comunicare și Mass-Media al închisorii o reacție în acest sens.

Astfel, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Rahova, Gabriela Livadariu, a precizat că nu a existat niciun incident de acest tip.

„Nu a existat niciun incident de acest tip, nici alte probleme”, a comunicat Gabriela Livadariu.

Mai mult, conform surselor noastre, Liviu Dragnea, un astfel de incident nu ar avea cum să aibă loc, dat fiind că el beneficiază de măsuri de securitate sporită.

Liviu Dragnea a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova din 27 mai, când a fost condamnat definitiv la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.