Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație - Diana Șoșoacă este candidat la Primăria Capitalei, a stabilit Biroul Electoral

Agerpres
Diana Sosoaca

Biroul Electoral de Circumscripție nr. 42 - Municipiul București a hotărât în ultima zi să admită candidatura senatoarei Diana Șoșoacă la funcția de primar general al Capitalei, după ce inițial i-au respins dosarul din cauza numărului prea mic de semnături valide.

STIRIPESURSE.RO a anunțat în premieră pe 27 aprilie că Biroul Electoral al Municipiului București a respins dosarul de candidatură al Dianei Șoșoască. Senatoarea a strâns doar 17.882 semnături valide, iar legea cere 18.087 în București.

Marți, 30 aprilie, în ultima zi de depunere a candidaturilor, Diana Șoșoacă a depus la Biroul Electoral alte 2000 de semnături, pentru completarea dosarului. O circulară BEC emisă tot marți punea în vedere birourilor electorale de circumscripție să permită candidaților să depună documentele în completarea dosarelor.

Astfel, Diana Șoșoacă va candida din partea partidului SOS România la alegerile pentru funcția de primar general al Capitalei. Potrivit sondajelor, aceasta nu are șanse să câștige competiția, însă ar putea „fura” câteva procente de la alți competitori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.