Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație: echipa lui Donald Trump acuză un 'fake news' uriaș despre fostul președinte

smartradio.ro
donald trump

Răsturnare de situație: echipa lui Donald Trump acuză un uriaș 'fake news' despre fostul președinte

Echipa lui Donald Trump a catalogat articolul publicației Washington Post despre intenția fostului președinte american de a preda teritoriul ucrainean rușilor pentru pace drept „fals”.

"Aceasta sunt toate știrile false de la Washington Post. Ei doar inventează. Președintele Trump este singurul care vorbește despre oprirea uciderii. Joe Biden vorbește despre mai multe crime", a declarat consilierul de campanie al lui Trump, Jason Miller, pentru NY Post, relatează Nexta. Trump nu va aproba detaliile planului de pace până când nu va ajunge la putere și nu va putea cântări în mod corespunzător toate opțiunile, a adăugat el.

Ce se spunea în articolul din WP

Fostul președinte al SUA și candidat la președinție Donald Trump ar fi spus în conversații private că ar putea pune capăt războiului Rusiei împotriva Ucrainei, forțând Ucraina să renunțe la Crimeea și Donbasul ocupat notează The Washington Post cu referire la surse apropiate de discuție.

Potrivit unor persoane familiare cu planul lui Trump, acesta a spus că ar putea pune capăt războiului Rusiei împotriva Ucrainei forțând Ucraina să renunțe la un anumit teritoriu.

Potrivit persoanelor care au discutat în privat această problemă cu Trump sau consilierii săi, propunerea lui Trump este de a împinge Ucraina să predea Crimeea și Donbasul Rusiei, scrie publicația (subiectul pe larg, aici).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.