Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație: Gino Iorgulescu susține că fiul său nu era nici drogat, nici beat. Acuză procurorul de caz și presa

www.gsp.ro
Gino Iorgulescu

Gino Iorgulescu, tatăl lui Mario, iese la atac și îl acuză pe procurorul de caz că „ar fi instrumentat” totul împotriva fiului său.

„Motivul preluării intempestive nu se cunoaște. Sau, mai bine spus, nu se vrea cunoscut. Noi ne-am dat seama pe parcurs de ce s-a întâmplat asta. Pentru că procurorul de caz, în concurs cu familia concubinei victimei și cu sprijinul vădit al unei părți a presei, să construiască un caz de omor în jurul accidentului rutier.

S-au omis multe elemente în aceasta ‘construcție’ și poate ne explică procurorul Anghel Alexandru, deși este retoric pentru ca s-a văzut cum a distras atenția publicului de la familia de interlopi si traficanți de droguri.

Toate aceste circumstanțe trebuie să fie cunoscute înainte de a condamna public o persoană, indiferent de numele ei. Astfel, am să repet răspicat cele spuse mai sus: fiul meu nu a fost drogat și nici beat!!!

„Comportamentul impulsiv al lui Mario era cauzat de o leziune pe creier”

A apucat să bea foarte puțin după ce a mâncat și, neputându-și controla impulsul, a plecat la acea oră, deci nu a apucat să se îmbete.

Mai târziu s-a aflat si cauza răspunzătoare de acest comportament impulsiv, și anume: leziunea pe creier de care nu știam, crezând ca manifestările și comportamentul lui sunt doar parte a unei perioade a adolescenței care va trece”, a spus Gino Iorgulescu, potrivit Fanatik.

Zilele trecute președintele tatăl lui Mario Iorgulescu a emis un comunicat în care, printre altele, a declarat că un apropiat al victimei fiului său a venit la spital imediat după accidentul din urmă cu 4 ani și i-a cerut trei milioane de euro.

Mario Iorgulescu a fost condamnat definitiv la 13 ani şi 8 luni închisoare, pentru omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi drogurilor (cocaină), după accidentul auto provocat în anul 2019, soldat cu moartea unui tânăr de 24 de ani.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.