Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație în cazul bărbatului strivit cu mașina în Slatina. Victima este de fapt agresorul care își urmărea fosta iubită

captura video
sicanare trafic slatina

Șoferul mașinii a declarat că l-a călcat pe bărbat pentru că a vrut să-și apere iubita. Bărbatul lovit nu avea voie să se apropie de ea pentru că, pe numele lui, era emis un ordin de protecție, iar, potrivit unor martori, o urmărea cu mașina prin oraș.

Șoferul care a intrat cu mașina în tânărul care își urmărea fosta iubită a fost arestat pentru 30 de zile pentru tentativă de omor.

Bărbatul care este prins între cele două mașini este Cătălin, un fost o iubit al tinerei hărțuite. La volan, actualul iubit, Robert. Victima, Letizia, are un ordin de protecție emis pe 5 decembrie. Agresor, bărbatul care acum s-a transformat în victimă.

”În data de 1/12/2023, pârâtul s-a deplasat la locuința victimei, a intrat în locuință și pe fondul unei conflict verbal care a escaladat, acesta a lovit victima cu palma în zona feței și a strâns-o de gât”, se arată în comunicatul judecătoriei.

Judecătorii de la Balș i-au interzis bărbatului să se apropie de femeie vreme de trei luni, la o distanță mai mică de 100 m. I-au interzis, de asemenea, să nu o sune și să nu îi scrie.

”Instanța apreciază că acțiunile pârâtului din data de 01.12.2023 sunt de natură să pună în pericol identitatea fizică sau psihologică a reclamantei, pârâtul exercitând acte de violență fizică asupra acesteia”, mai spune Judecătoria.

Sâmbătă însă, potrivit unor martori, bărbatul acuzat de violență domestică ar fi organizat o vânătoare ca să o prindă pe femeie.

Pentru că nu întâmplător, la volanul dubei din spatele BMW-ului, era chiar șoferul agresorului, devenit acum victimă. Mai mult, unii martori spun că, fix înainte de acest episod, fata ar fi sunat la 112 ca să ceară ajutor, pentru că se teme pentru viața ei.

Acum, actualul iubit este în custodia poliției de la IPJ Olt. El este acuzat de tentativă de omor iar victima, cel mai probabil, chiar pe patul de spital, se va alege și el cu dosar penal pentru nerespectarea ordinului de protecție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.