Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situaţie în cazul Ghiţă-Kovesi:Traian Băsescu s-a decis să spună totul despre şefa DNA

www.luju.ro
basescu kovesi

Răsturnare de situaţie în cazul Laura Codruţa Kovesi-Sebastian Ghiţă. Deputatul a acuzat faptul că ar fi ajutat-o pe Kovesi să scape de suspiciunile de plagiat la teza de doctorat. Dezvăluirile nu s-au oprt aici. Se pare că şefa DNA ar fi avut o relaţie de prieteni cu Ghiţă. Băsescu intervine şi spune că Sebastian Ghiţă minte. Băsescu o somează însă pe Kovesi. Să iasă să dezmintă totul.

"Postarea mea e un atac la Sebastian Ghiţă şi nu la Kovesi. Eu apreciez răspunsul ferm al lui Kovesi care a spus că nu e prietenă cu inculpatul Sebastian Ghiţă. De vreo săptămână domnul Ghiţă ne spune câte o poveste. Asta e o tehnică destul de perfidă. Domnul Ghiţă s-a supărat pe formularea doamnei Kovesi şi vrea să îi demonstreze că au fost prieteni.

Doamna Kovesi să lămurească că nu a participat cu Ghiţă la falsificarea raportului tehnic în privinţa doctoratului. Să spună că nu îl frecventa pe Ghiţă la sărbători. Ghiţă minte şi are o tehnică securistoidă de erodare a imaginii doamnei Kovesi. Să spună că nu are amestec în povestea cu doctoratul apoi să spună că nu a fost la sărbători în familia lui Ghiţă.

Obiectivul lui Ghiţă nu este adevărul ci erodarea imaginii doamnei Kovesi. Am mai văzut acest film. Vă aduceţi aminte de Bica-Udrea. Îl văd repetat de oamenii care sunt aproape de oamenii din pădure ai lui Sebastian Ghiţă.

Nu am aflat nimic. Apelul meu este altul. Doamna Codruţa Kovesi să dea urgent un comunicat în care să spună totul.", a spus Băsescu la RTV.

Băsescu o avertizează însă pe şefa DNA.  "Ar fi o decepţie pentru mine. M-am bătut pentru ea să fie procuror general şi procuror şef DNA. Ar fi o decepţie să aud că se întâlnea cu el în vie sau la el acasă. Pentru mine implicaţiile, nu sentimentale, că nu e iubita mea, implicaţiile ar fi foarte grave. Cum m-aş simţi eu dacă aşa afla asta? Eu cu PSD şi PNL pe cap, ea cu Ghiţă la fasificatul tezei de doctorat.  ", a mai spus Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.