Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație în cazul lui Lionel Messi! 'Telenovela' transferului continuă: ar urma să rămână la Barcelona

Messi

Atacantul Lionel Messi ar fi înregistrat un video, în care anunţă că va rămâne la Barcelona până la finalul contractului său, scadent vara viitoare, informează publicaţia Sphera Sports, citată de presa spaniolă. Înregistrarea ar urma să fie făcută publică în cursul zile de vineri, relatează News.ro.

Jorge Messi, tatăl şi agentul atacantului Lionel Messi, a ajuns, miercuri, la Barcelona şi s-a întâlnit cu conducerea clubului, pentru a încerca să obţină eliberarea de contract a fiului său, care nu mai dorea să continue la gruparea catalană.

După întâlnirea cu preşedinle FC Barcelona, Josep-Maria Bartomeu, Messi senior a admis că fiul său ar putea continua la clubul catalan.

Întrebat la postul Deportes Quatro dacă se gândeşte ca fiul lui să continue la Barcelona până în 2021, când îi expiră contractul, şi apoi să plece liber, Jorge Messi a răspuns: "Da".

Messi a lipsit de la toate antrenamentele echipei, care s-a reunit, luni, în vederea reluării pregătirii pentru noul sezon, sub comanda noului antrenor principal, Ronald Koeman.

Săptămâna trecută, el a informat clubul că vrea să plece.

Clauza de reziliere a contractului său este de 700 de milioane de euro. Potrivit presei spaniole, argentinianul ar putea pleca liber în temeiul unei clauze din contractul său, informaţie dezminţită de La Liga, organizatoarea campionatului spaniol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.