Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situaţie în cazul medicului Mihai Lucan: Ce au decis judecătorii

ciocanel judecator

Răsturnare de situaţie în cazul medicului Mihai Lucan, dar şi în cel al fiului său, Valerian Lucan. Decizia judecătorilor e extrem de surprinzătoare. Aceştia au decis ca cei doi, dar directorul administrativ in cadrul Institutului Clinic de Urologie Cluj-Napoca, Dan Emil Fofiu-Sanpetreanu, vor fi cercetati sub control judiciar. Tribunalul Bucuresti a respins cererea procurorilor DIICOT de arestare preventiva a celor trei, anunţă news.ro

Citește și: Udrea la shopping cu mama! Suma uriașă pe care a plătit-o pentru o haină

Mihai Lucan, Valerian Lucan si Dan Emil Fofiu-Sanpetreanu au fost dusi in fata magistratilor de la Tribunalul Bucuresti cu propunere de arestare preventiva, in dosarul in care exista suspiciuni ca ar fi folosit bunurile Institutul Clinic de Urologie si Transplant Renal Cluj-Napoca in favoarea unei firme private.

Citește și: Atenție! Guvernul a modificat o lege extrem de importantă – cum se va proceda de acum

In urma analizei probatoriului procurorilor, judecatorii de la Tribunalul Capitalei au dispus, vineri dimineata, cercetarea lor sub control judiciar. Decizia este executorie, dar poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti. Tot sub control judiciar va fi cercetat penal, in acelasi dosar, si directorul economic in cadrul institutului, Rodica Sanda Baciu, masura dispusa de anchetatori inca de joi seara. Medicul Mihai Lucan, fiul sau si Dan Emil Fofiu-Sanpetreanu au fost retinuti joi seara de procurorii DIICOT, ai spune sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.