Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rasturnare totala de situatie. Melescanu explica tot

melescanu

Fostul director SIE a explicat marti intr-o declaratie de presa cum a fost informat de fapt Traian Basescu. Afirmatiile sale rastoarna total afirmatiile lui Traian Basescu privind faptul ca presedintele nu a mai colaborat cu directorul SIE ci direct cu ofiterii fara stirea lui.

"La intrebarile si cererile lui Traian Basescu raspunsul nu a fost al meu ci al institutiei. Ofiterii sa faca informari fara stirea directorului serviciului reprezinta o dubla incalcare a legii sa. Serviciul nu s-ar compromite cu asemenea practici. Ofiterii de informatii m-au informat, au primit aprobarea mea si mandatul meu sa il informeze pe presedinte.

Sunt profund dezamagit, dupa 10 ani in care serviciile au sprijinit total Romania.

Romanii stiu foarte bine de ce nu voteaza un candidat sau altul. Romania are nevoie de un proiect politic serios si onest. Amprimit un nou imbold in candidatura mea", a spus Melescanu, acuzandu-l pe Traian basescu de un joc politic facut din dorinta de a sustine un anumit candidat la presedintie.

Melescanu a explicat ca Traian Basescu a fost la sediul SIE si a cerut sa aiba o intalnire cu toata conducerea executiva a serviciului. Melescanu sustine ca si el a participat la aceasta intalnire. Presedintele le-a cerut celor din conducerea SIE sa ii puna la dispozitie absolut toate informatiile necesare pentru exercitarea mandatului.

Practic in urma acestor dezvaluiri Melescanu contrazice informatiile lui Basescu care spunea ca el a refuzat sa mai lucreze cu seful SIE si a cerut rapoarte doar de la subordonati.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.