Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnări de situație în PNL: Primarul Devei, 'prieten drag' al lui Ludovic Orban, a sărit în barca lui Florin Cîțu

Mesagerul Hunedorean
Florin Oancea

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, și-a anunțat, joi, susținerea pentru Florin Cîțu la șefia PNL. Cu 18 zile în urmă, el îl sprijinea pe Ludovic Orban, „omul care m-a sprijinit şi de la care am învăţat, un om şi un prieten alături de care aş merge, oricând, în orice luptă”.

Citește și: SURSE PNL - Cum schimbi caii în timpul mersului

Premierul Florin Cîțu, candidat la șefia PNL, a mers joi într-o vizită în județul Hunedoara și la oprirea într-o comună a ieșit din mașină alături de primarul PNL al municipiului Deva, Florin Oancea. Întrebat de ziariști pe cine susține la șefia PNL, Oancea l-a indicat pe Florin Cîțu. „Am coborât cu domnul Citu din masina, este clar că prezenta mea aici arata susținere pentru functia de președinte PNL la Congresul din septembrie", a zis primarul Devei.

Pe 25 mai, în urmă cu mai puțin de o lună, Florin Oancea mergea la Parlament să-l felicite pe Ludovic Orban de ziua sa de naștere. Orban împlinea 58 de ani. Oancea a făcut poză cu Orban, a postat-o pe Facebook și a scris următorul mesaj: „Astăzi este ziua unui prieten drag! Împreună cu Traian Berbeceanu, i-am urat LA MULŢI ANI lui Ludovic Orban, omul care mi-a fost aproape atunci când prezentul era nesigur şi viitorul incert. Omul care m-a sprijinit şi de la care am învăţat. Un om şi un prieten alături de care aş merge, oricând, în orice luptă. Încă o dată, LA MULŢI ANI, Ludovic! Şi doar ceva vreau să-ţi mai spun: am fost împreună, continuăm împreună!”.

Peste câteva zile, după ce Florin Cîțu și-a anunțat candidatura la șefia PNL, Florin Oancea s-a pozat cu Ludovic Orban la Consiliul Național PNL declarându-și sprijinul pentru acesta. „Mi-am reafirmat sprijinul meu şi al organizaţiei PNL Deva pentru Ludovic Orban. Sunt convins că va câştiga un nou mandat de preşedinte PNL. Succes, Ludovic Orban! Sunt alături de tine!”, scris Florin Oancea, pe 25 mai, pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.