Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rata de vindecare a pacienţilor infectaţi cu noul coronavirus este de peste 80%, de la debutul pandemiei

Facebook
covid 19 coronavirus

Rata de vindecare a pacienţilor infectaţi cu SARS-CoV-2 este de peste 80%, de la debutul pandemiei, în judeţ fiind confirmate 251 de persoane infectate, dintre care 217 au fost vindecate iar 12 pacienţi au decedat, informează un comunicat de presă transmis luni de Prefectura Constanţa.

În centrele de carantină din judeţul Constanţa se află, în acest moment, 454 de persoane, care ocupă 19% din totalul de 2.311 locuri disponibile iar alte 755 de persoane sunt în izolare la domiciliu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Aproape de o nouă autostradă în România! Ludovic Orban a semnat contractul – Întârziere de 2 ani și jumătate

"De la intrarea în vigoare a ordonanţelor militare au fost aplicate 10.535 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 15.171.363 lei, dintre acestea, 195 au fost aplicate doar în ultimele 24 de ore, în valoare de 105.790 lei. De asemenea, Garda de Coastă a aplicat, în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Ostrov, două amenzi în valoare de 4.000 de lei, pentru nerespectarea culoarelor de tranzit stabilite pentru transporturile de marfă" - se arată în comunicatul de presă.

În ultimele 24 de ore, 850 de reprezentanţi ai forţelor de ordine a efectuat 838 de verificări cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse fiind controlate şi 19 entităţi economice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.