Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raul Gonzalez, fostul mare jucător al echipei Real Madrid, a fost diagnosticat cu COVID-19

Raul Gonzalez

Raul Gonzalez, fostul mare jucător al echipei Real Madrid, în prezent antrenor la echipa a doua a clubului, Real Madrid Castilla, a fost testat pozitiv la coronavirus, astfel încât în perioada următoare va intra în izolare, scrie EFE care citează un comunicat al grupării spaniole.

Raul nu va putea fi prezent pe banca echipei sale la meciul de de duminică împotriva celor de Getafe B, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Florin Cîțu ‘țopăie’ de fericire: ‘Banca Mondială confirmă: măsurile pe care le-am luat în contextul pandemiei COVID-19 clasează România în topul țărilor cu cele mai multe și aplicate măsuri din lume’ .

Real Madrid-Castilla nu a jucat de mai bine de o lună, ultima partidă fiind victoria din 13 decembrie contra lui Atletico Madrid B.

Raul Gonzalez Blanco, fostul atacant emblematic al lui Real Madrid, a debutat pe banca tehnică a echipei de rezerve a clubului madrilen, în divizia a treia, în vara lui 2019. Fostul golgheter al Realului din perioada 1990-2000 urmează traseul fostului său coechipier Zinedine Zidane, care a debutat la rândul său la echipa de rezerve în 2014, înainte de a fi promovat în 2016 la prima echipă, cu care a cucerit trei trofee consecutive ale Ligii Campionilor.

Raul a evoluat la Real Madrid din 1994 până în 2010, înscriind 323 de goluri în 741 de meciuri în toate competiţiile şi câştigând şase titluri de campion al Spaniei şi trei Ligi ale Campionilor.

El a fost mult timp cel mai bun marcator din Liga Campionilor, înainte de a fi depăşit de argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona) şi de portughezul Cristiano Ronaldo (Juventus Torino).

Cu echipa Spaniei nu a câştigat însă niciun titlu, el reuşind 44 de goluri în 102 selecţii, ultima în 2006.

După Real Madrid, Raul a trecut pe la Schalke 04 (2010-12), cu care a câştigat Cupa Germaniei, apoi în Qatar la Al Sadd timp de doi ani. În 2014, el s-a transferat la Cosmos New York, fosta echipă a legendei braziliene Pele, încheindu-şi cariera de jucător în 2015.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.