Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raul Rusescu semnează contract cu Academica Clinceni

www.prosport.ro
Raul Rusescu

Academica Clinceni a anunţat, luni, transferul atacantului Raul Rusescu, care a jucat ultima oară la Giresunspor, în liga a doua turcă, potrivit news.ro.

"Nu am fost eu factorul principal care a reuşit să-l convingă, trebuie să recunosc asta şi anumiţi jucători din lotul nostru l-au convins şi anumiţi oameni de la noi din conducere.

Citește și: Listă pentru parlamentare cu 'IZ PENAL' la PSD Arad - Florin Tripa, judecat în mega dosarul de corupție privind șpăgi din vămi, al doilea pe listele pentru CDEP

Bineînţeles că şi eu mi l-am dorit. Eu am cerut conducerii să facă tot posibilul să-l aducă pentru că avem nevoie de un jucător ca Raul Rusescu.

În momentul în care vorbim, nu cred că poate să joace un meci întreg, depinde de meciul în sine, depinde de cum se desfăşoară meciul.

Citește și: DOSAR Mario Iorgulescu către medic - 'Mă simt BINE și vreau să mă întorc SĂ CONDUC mașina și să merg SĂ DANSEZ cu prietena mea'

Dacă e un meci care are ritm şi e un ritm foarte bun, nu cred că el poate să ducă un meci. Dar mă bucur că în momentul în care a venit la noi din punct devedere fizic era la un nivel bun de pregătire şi în perioada asta scurtă a reuşit să mai acumuleze şi eu zic că e la un nivel bun de joc, în momentul ăsta", a declarat antrenorul Ilie Poenaru.

Rusescu, 32 de ani, a mai evoluat în carieră la Unirea Urziceni, Dunărea Giurgiu, CS Otopeni, Steaua, FC Sevilla, Braga, Osmanlispor şi FCSB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.