Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război civil în PSD Brașov / SURSE

previews.123rf.com
scandal

Fostul ministru Marius Dunca și fostul prefect Mihai Mohaci duc o luptă la baionetă pentru controlul filialei PSD Brașov.

Mihai Mohaci și Mihai Popa, amândoi deputați PSD de Brașov, au demisionat din partid la începutul lunii decembrie 2018 și au anunțat că trec la partidul fostului premier Victor Ponta. După câteva zile, Mohaci și Popa au revenit în PSD.

Surse din partid au declarat pentru ȘTIRIPESURSE.RO că Mohaci și Popa s-au întors în PSD după ce Liviu Dragnea le-a promis că se vor organiza alegeri la PSD Brașov și că de la București nu va interveni nimeni pentru actualul lider interimar Marius Dunca.

Astfel că în filiala PSD Brașov a început, acum, un război civil.

Pe de-o parte, cei doi deputați, Mihai Mohaci și Mihai Popa, alături de alți disidenți trași pe linie moartă sub mandatul lui Marius Dunca și care vor acum să se răzbune, își fac echipă pentru preluarea filialei, ne-au spus sursele citate.

Mohaci a mai fost președinte interimar la PSD Brașov, instalat cu ordin de la București, și a fost schimbat la fel cu alt președinte interimar, actualul lider, deputatul Marius Dunca. Mohaci vrea acum să-și ia revanșa și să-i aplice lui Dunca același tratament pe care l-a primit și el.

În cealaltă tabără, Marius Dunca, fost ministru al Tineretului, se bucură de sprijinul vicepreședintelui național al PSD, Roxana Mînzatu. Tot în echipa lui Dunca se află și pesediștii brașoveni care au fost avertizați că-și vor pierde influența dacă echipa Mohaci pune mâna pe putere. Dunca mai spune că sub conducerea sa, PSD Brașov a obținut 6 parlamentari, un rezultat peste așteptările interne.

De altfel, în PSD Brașov s-a încercat o soluție de compromis, care să calmeze taberele, prin preluarea filialei de Roxana Mînzatu, însă aceasta nu vrea să intre în joc, au spus surse din partid pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Un rol în meciul din PSD Brașov îl va juca, spun sursele citate, și primarul Brașovului, George Scripcaru, care se bucură de o influență importantă în filiala social-democrată.

Citește și: De ce îl atacă Băsescu pe Cioloș?/ ANALIZĂ

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.