Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂZBOI Grigore Cartianu dă de pământ cu Radu Moraru: 'Te-ai ţicnit?'

Război şi acuzaţii fără precedent între jurnalişti. Aşa ceva nu s-a mai văzut până acum. După ce Radu Moraru i-a atacat fără menajalemnte pe Robert Turcescu şi Grigore Cartianu, cei doi au reacţionat. Moraru îl acuzase pe Turcescu de legături cu SRI-ul.

Detalii aici: Radu Moraru zguduie România:Dezvăluiri fără precedent despre Laura Codruţa Kovesi şi Robert Turcescu

Robert Turcescu i-a răspuns imediat lui Moraru.

Detalii aici: SCANDAL imens între jurnalişti: Robert Turcescu, răspuns dur pentru Radu Moraru: 'O mizerie'

Nici Grigore Cartianu nu s-a lăsat mai prejos. L-a făcut praf pur şi simplu pe fostul său coleg. A demontat toate acuzaţiile şi a tunat la adresa lui Moraru. I-a tranmis jigniri fără precedent prin intermediul facebook-ului. "Bag de seamă că Radu Moraru are insomnii. Iar după miezul nopții o ia razna. Azi-noapte, la ora 2.11, Radu a postat un text pe nasul.tv. Un text mizerabil, după părerea mea, dar e doar o părere.

Radu îl atacă sub centură pe Robert Turcescu pentru că fostul lui coleg a refuzat să-i dea 20.000 de euro. Sub formă de împrumut, zice Radu, dar în vremea de azi, astfel de nuanțe sunt relative. Spre finalului nefericitului său text, Radu Moraru își pierde complet rațiunea și mă bagă și pe mine în ciorba acră din capul său. Adresându-i-se lui Robert Turcescu, el scrie:

Citeşte şi: Protest sexy la Madrid: Activistele FEMEN s-au luat la bătaie cu poliţiştii / FOTO ŞI VIDEO

"<>, m-ai păcălit, dar pentru puțin timp! Marea Surpriză nu vine de la tine (deși te-am crezut că ai ieșit din Sistem!), ci ar veni de la Cartianu, celălalt Muschetar! Asta ar fi culmea, să aflu că și Grig e tot un vopsit! Atunci chiar merită să emigrez și să plecăm vreo 500.000 de isteți din România, de fapt sclavi, și să lăsăm Sistemul Mafiot fără taxele și impozitele noastre!"

Când am citit acest pasaj, avertizat în prealabil de un mesaj pe telefon, am fost tentat să-l tratez pe Radu ca pe Ponta, în regim de paranoia & mitomanie. Dar mă abțin. Prefer să-i adresez câteva întrebări:

1. Radule, te-ai țicnit? Cum îți permiți să faci insinuări atât de abjecte la adresa mea?

2. Înțeleg că și eu sunt "vopsit" pentru că am refuzat, recent, să-ți "împrumut" 12.000 de euro? Și că oricine nu-ți dă bani e "omul Sistemului"?

3. Dacă Turcescu e "omul Sistemului", de ce te-ai dus să ceri bani de la el?

4. Iar ne-ai păcălit: cum se numește, de fapt, noul Super-Serviciu pentru care lucrează Robert?

5. Decât să vânezi muște, n-ar fi mai bine să-ți achiți datoriile?

Ai creat o televiziune în care libertatea de exprimare este maximă. Bravo, good, danke schön! E un lucru admirabil. Atenție, însă: libertatea de exprimare nu trebuie să se transforme în libertatea de a abera! Și când spun asta, mă refer exclusiv la tine. E frumos în Grecia la răsăritul soarelui? Sper că suficient de frumos, încât să-ți vină mintea la cap, să pui mâna pe tastatură și să retractezi mizerabila insinuare pe care ai debitat-o la adresa mea. Să adaugi și scuzele de rigoare. Acum, în mod public, pentru că în privat ai tăiat niște punți esențiale. Să fii iubit!", a încheiat Cartianu.

Citeşte şi: SCANDAL imens între PNL şi PSD: Războiul a ajuns la tribunal

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.