Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război în PNL: greul care a DEMISIONAT din partid, atac VIRULENT la Ludovic Orban

Inquam Photos / Octav Ganea
ludovic orban rusine psd

Senatorul PNL Vergil Chițac a demisionat din PNL și explică că unul dintre motivele care l-au determinat să părăsească partidul este nesoluționarea dosarului de la Curtea de Arbitraj a PNL, dar și promisiunea neonorată a lui Orban că acest dosar va fi rezolvat cu celeritate.

Citește și: Demisie BOMBĂ din PNL: un greu al partidului a DEMISIONAT

“Demisia are legătură cu nesoluţionarea dosarului pe care l-am depus la Curtea de Arbitraj, legat de alegerile de la municipiu, din 31 martie. Am contestat organizarea acestora. Probele sunt absolut evidente, probabil că şi de asta nu s-a dat un răspuns. Ludovic Orban m-a asigurat, acum două luni de zile, că va face orice ca să dea îmi dea un răspuns într-un fel sau altul cu celeritate. Pentru mine celeritate nu înseamnă două luni de zile, iar eu nu mai pot sta în situaţa asta”, a explicat senatorul, informează News.ro.

El a mai spus că un alt motiv al demisiei este faptul că reprezentanţi din organizaţia judeţeană Constanţa se plâng de el la conducerea centrală a partidului că nu pot face diverse lucruri.

Chiţac a menţionat că doreşte să lase conducerea organizaţiei judeţene a PNL Constanţa să-şi manifeste competenţa politică şi peste câţiva ani se va vedea cine a fost vinovat de situaţia din partid.

“Îi las să-şi manifeste leadershipul şi competenţa politică, dacă eu îi încurc, şi vom discuta peste câţiva ani de zile dacă am fost de vină eu sau nu după rezultatele pe care le vom avea”, a menţionat Chiţac.

Senatorul a mai spus că nu intenţionează să se înscrie într-o altă formaţiune politică şi va activa ca indepedent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.