Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război în toată regula în Ucraina! Peste 10 oameni au fost uciși

ucraina



Aşa-numitele forţe de autoapărare au indicat  că peste 10 persoane au fost ucise şi casele lor au fost distruse în timpul unui bombardament al armatei ucrainene asupra centrului localităţii Staniţa Luganskaia (în estul Ucrainei, lângă oraşul Lugansk). Populaţia localităţii, de 15.000 de oameni, acuză autorităţile de la Kiev de a fi ordonat acest atac.

La Slaviansk, mai multe imobile au fost distruse la periferia oraşului din regiunea Doneţk, iar sub dărâmături s-ar putea afla oameni, a indicat un purtător de cuvânt al forţelor de autoapărare locale.

Trei poliţişti de circulaţie au fost ucişi cu gloanţe în plină stradă la Doneţk şi un alt poliţist a fost grav rănit, motivul acestui atac nefiind cunoscut.

De amintit că preşedintele ucrainean Petro Poroşenko a anunţat luni seara încetarea armistiţiului instituit unilateral la 20 iunie şi prelungit vinerea trecută cu 72 de ore şi reluarea 'operaţiunii antiteroriste' în estul ţării.

Secretarul general adjunct al ONU pentru drepturile omului, Ivan Simonovic, indica săptămâna trecută în Consiliul de Securitate al Naţiunilor Unite că luptele dintre armata ucraineană şi rebelii proruşi au făcut 423 de morţi, civili şi militari, în perioada 15 aprilie-20 iunie.

sursa: agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.