Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război între Liviu Dragnea și PNL, în plenul Parlamentului: Să-l anchetăm pe Sfântul Ilie

Dragnea parlament

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, este într-un război permanent cu cei de la PNL, în plenul Parlamentului. În ședința comună de astăzi se discută înființarea Comisiei parlamentare de anchetă a Senatului și Camerei Deputaților pentru verificarea activității Directorului Serviciului de Protecție și Pază, domnul Pahonțu Lucian- Silvan și a modului în care este posibil ca acesta să fi implicat instituția în activități care exced cadrului legal de funcționare.

Citește și: Liviu Dragnea dezvăluie ce a discutat cu ambasadorul SUA, la întâlnirea surpriză

Liberalii se opun înființării acestei comisii de anchetă, iar președintele Comisiei de Apărare din Senat, liberalul Marcel Vela, i-a ironizat pe cei de la PSD.

”Am auzit că un prieten al domnului Dragnea i-a spus acestuia, în CEX-ul de la PSD, că de ziua domnului Dragnea va ploua. De aceea vă propun o comisie de anchetă în care să-l anchetăm pe Sfântul Ilie, să vedem de ce va ploua în ziua aceea”, a spus Vela, spre amuzamentul celor din opoziție.

Liviu Dragnea s-a abținut să mai dea replică la afirmațiile lui Vela, în schimb a cerut să se meargă mai departe, fără ironii. ”Cu elogiile și apărarea domnului Pahonțu altă dată, dacă mai aveți și alte comentarii la ordinea de zi”, a spus Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.