Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război între PSD şi oamenii lui Traian Băsescu: 'Trădătorule, nu ţi-e ruşine?'

scandal

Un nou scandal imens zguduie Parlamentul României. Cei de la PSD au racolat un deputat din partidul lui Traian Băsescu, fapt ce l-a scos din minţi pe liderul PMP, Eugen Tomac. Dat afară din PMP după ce a trădat partidul şi a votat moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, deputatul Liviu Balint a devenit pesedist cu acte-n regulă.

Citeşte şi: Liviu Dragnea îl IRONIZEAZĂ pe Victor Ponta: Cine va pleca de la PSD la Pro România

"Începând de astăzi o sa activez în grupul PSD", a anunţat parlamentarul de Sălaj, conform adevarul.ro. Gestul lui Balint, prin care a ignorat ordinele de partid şi a participat la acţiunea iniţiată de PSD-ALDE, l-a determinat pe Eugen Tomac, preşedintele executiv al PMP, să-l catalogheze drept un "maidanez politic" şi să îi ceară demisia din funcţia de parlamentar, "pentru că mandatul nu este al lui, ci al partidului". Aceeaşi solicitare i-a făcut-o şi vineri, cu puţin timp înainte ca Balint să anunţe că li se alătură social democraţilor. "Tradătorule, nu ţi-e ruşine? Ai intrat pe listele PMP! Dă-ţi demisia!", i-a strigat din sală Tomac.

Citeşte şi: Liviu Dragnea, anunţuri de ultimă oră: Care e soarta programului de guvernare

În replică, Balint i-a spus de la microfonul principal: "Nici dumneavoastră nu v-aţi dat demisia în 2014, când aţi trecut de la PDL la PMP!" Surse politice susţin că deputatul a fost convins să participe la votul moţiunii în schimbul numirii soţiei lui în funcţia de manager al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Liviu Balint a ocupat acest fotoliu înainte de a fi ales parlamentar şi a renunţat la el abia în a 43-a zi din cele 45 pe care le avea la dispoziţie, potrivit legii, pentru a lua o decizie în privinţa viitorului său profesional, mai spune sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.