Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război pe față între Poliția Română și sindicaliști, după înmormântarea lui Emi Pian: 'Unii vor să-și facă îmagine în spațiul public'

Poliția Română reacționează după ce Cosmin Andreica, președintele Sindicatului Europol, a vorbit despre faptul că angajații MAI au fost gărzi de corp la priveghiul și înmormântarea liderului clanului Duduienilor, Emi Pian.

"Modul în care Poliția Română a acționat în ultima săptămână a avut la bază mai multe analize ale structurilor specializate, astfel încât siguranța comunității să fie prioritară.

Polițiștii implicați în această operațiune au dat dovadă de profesionalism și responsabilitate, fiecare dintre ei înțelegând că acest eveniment trebuie să fie gestionat în așa fel încât să nu existe incidente ce pot pune în pericol siguranța publică.

Considerăm că "anecdotele" promovate de un anumit reprezentant al unui sindicat se bazează pe lipsa de experiență în munca operativă.

Precizăm faptul că respectivul reprezentant al sindicatului a dat încă o dovadă că nu urmărește beneficiul polițiștilor, ci doar să-și facă imagine în spațiul public.

Citește și: Justiția pe surse - Dacă nu ar fi, nu s-ar povesti: Săptămâna bombelor cu ceas

Această constatare se bazează pe faptul că acesta nu a încercat să afle informațiile exacte transmise de instituție, ci a preferat să dea o interpretare eronată.

Este foarte simplu să stai pe margine și să comentezi, iar pentru credibilitate să născocești scrisori, în numele unor oameni care și-au făcut datoria.

Asigurăm cetățenii că Poliția Română este în slujba comunității și nu ne interesează să acționăm pentru imagine, ci considerăm că rezultatele trebuie văzute în gradul ridicat de siguranță al cetățeanului.

Mulțumim celorlalte sindicate care înțeleg că dialogul instituțional este în beneficiul polițiștilor", se precizează în comunicatul IGPR.

Sindicatul Europol a postat, luni, pe Facebook, un mesaj în care critica şi ironiza prezenţa forţelor de ordine la priveghiul şi îmnormântarea lui Emi Pian.

”După ce MAI a păzit clanul interlop la priveghiul lui Pian, acest cetăţean ne-a trimis un mesaj, spunându-ne că are nevoie de pază şi protecţie pentru o nuntă unde va fi naş. Aveti careva numărul de telefon al ministrului Vela, să îl putem pune în legătura? Poate face discount şi la elicopter sau măcar la jandarmii călare”, este mesajul Sindicatului Europol.

Sindicaliştii au postat şi o fotografie cu presupusul mesaj: ”Salut! Em un eveniment cu 100 – 120 de persoane în septembrie şi am nevoie de pază, dezinfectant şi măşti de la MAI. Unde pot face solicitarea?”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.