Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ia amploare scandalul din ALDE: Meleșcanu, acuzat că și-a dat demisia de la șefia SIE să-l ajute pe Ponta la prezidențiale în 2014

Melescanu

Vicepreședintele ALDE Toma Petcu spune că Teodor Meleșcanu se prezintă ca fiind reprezentantul membrilor de partid care nu vor alianță cu Pro România în conditiile in care in 2014 a demisionat de la sefia SIE „pentru a-l ajuta” pe Victor Ponta la prezidentiale.

„Dle Meleșcanu, dvs vă prezentați ca fiind reprezentantul celor care sunt împotriva alianței electorale cu Victor Ponta, dar dvs le-ați spus celor pe care îi reprezentați cum în 2014 ați demisionat din fruntea șefiei SIE pentru a-l ajuta pe Victor Ponta în campania electorală? Nu cred că uită cineva că dvs ați acceptat să fiți ministru de Externe pentru câteva zile, astfel încât să treacă prezidențialele”, a scris Toma Petcu pe Facebook.

În 2012 președintele Traian Băsescu l-a desemnat pe Teodor Meleșcanu drept director al Serviciului de Informații Externe. Pe 22 septembrie 2014 a demisionat de la șefia SIE și și-a depus candidatura pentru alegerile prezidențiale.

Citește și: Radu Tudor, tablou de COȘMAR, după măsurile luate de Guvern: 5 GIGANȚI vor să plece din România .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.