Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂZBOI TOTAL în Capitală: șeful consilierilor liberali îl pune la zid pe edilul Sectorului 5

stiripesurse.ro
cristi olteanu

Inițiativele lui Daniel Florea generează din nou un conflict politic în București. Liderul consilierilor generali ai PNL acuză pe primarul Sectorului 5 că sabotează propriii cetățeni, prin risipa banilor publici.

"Îl somez pe închipuitul edil, supranumit de locuitorii Sectorului 5 "primarul #ZERO" să înceteze a mai sacrifica bunăstarea și condițiile de viață ale cetățenilor!

Ultimele inițiative ale sale, ilustrate de presă, revoltă pe orice om de bună credință: să propui să cheltuiești aproape tot bugetul pe un an al sectorului pentru întreținerea spațiilor verzi reprezintă o inițiativă cel puțin suspectă.

Dupa trei ani și jumătate de mandat cu zero rezultate, dar zeci de scandaluri, după explozia aparatului primarului, cu sute de noi angajări în toate structurile primăriei, după sifonarea a milioane de euro pe spectacole și serbări, după ce anvelopările termice au fost câștigate, extrem de suspect, de o firmă de apartament cu experiență in videochat, acest accident al administrației publice încearcă încă o lovitura:

Aproape 200 de milioane de euro anunță Primăria Sectorului 5 că vrea să cheltuiască pentru întreținerea spațiilor verzi, în condițiile în care există deja o societate deținută de Consiliul Local Sector 5 - Amenajare Edilitară și Salubrizare SA - cu acest obiect de activitate.

De ani de zile a tot anuntat ca va reamenaja parcurile sectorului si tot ce a facut au fost cateva panouri publicitare. Mai rau, a risipit mai multe milioane din banii cetatenilor pe patinoare pe care nu a patinat nimeni, a blocat tramvaie cheltuind sute de mii de euro pentru a pune iarba pe sinefe de tramvai si a permis distrugerea continua a parcurilor, a mobilerului stradal si a locurilor de joaca. Atat a facut de fapt primarul ZERO, care acum incearca sa mai dea o lovitura bugetului sectorului 5. Probabil specialistii in videochat se vor ocupa si de parcurile atat de greu incercate ale sectorului.

Cer public primarului #ZERO Daniel Florea să înceteze bătaia de joc la adresa cetățenilor deja afectați de proverbiala sa incompetență, dovedită din 2016 și până în prezent." transmite Cristian Olteanu, liderul consilierilor PNL din CGMB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.