Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război TOTAL în PMP. Vicepreşedinte: 'Domnul Turcescu este un mic muc'

basescu turcescu

Vicepreședintele PMP Radu Cristescu a lansat un atac dur la adresa lui Robet Turcescu, după ce fostul ziarist a criticat amendamentele depuse de Traian Băsescu la Legea grațierii.

"Cu un an înainte se auzeau plânsete la sediul partidului nostru, când a apărut Robert Turcescu, rugându-l pe Traian Băsescu să îi dea o sinecură. Traian Băsescu, așa dur cum îl vedeți, e un om cu suflet mare. L-a luat și l-a făcut deputat. Nici domnul Turcescu, nici domnul Tomac nu erau deputați fără Traian Băsescu. Nu este un puci în PMP, sunt muci. Domnul Turcescu este un mic muc", a declarat Radu Cristescu la România TV.

Vezi şi: Băsescu, REACŢIE la atacul lui Turcescu. Fostul preşedinte se RUPE de PMP

Vezi şi: A început RĂZBOIUL în PMP: Robert Turcescu îl DESFIINȚEAZĂ pe Traian Băsescu

"Lăsați-mă cu eleganța, e un ofițer păcălit, acoperit, un chitarist ratat și un ziarist șpăgar. De ce nu a candidat Turcescu pe persoană fizică? La Constanța și dacă puneai un papagal ieșea, e localitatea președintelui Traian Băsescu. Turcescu a venit și a plâns pe scările partidului o grămadă de timp și a ajuns deputat. Dacă voia să ne arate cât e de tare, trebuia să candideze independent", a mai spus Cristescu.

Despre declarațiile făcute de Eugen Tomac, care s-a delimitat de amendamente, Radu Cristescu consideră că "Tomac nu a greșit foarte tare, declarația a fost puțin belicoasă. Trebuia să fie foarte corect și să spună că acele amendamente au fost depuse de președintele Traian Băsescu, a simțit miros de sânge și a ieșit cu o declarație belicoasă".

În ceea ce privește excluderea celor doi, vicepreședintele PMP supne că "de Tomac nu se pune problema. Pe Turcescu l-aș da afară mâine, cu șuturi în fund din partid. E un ratat pe toate planurile, de la cântăreț la ziarist. Traian Băsescu nu prea are mână la oameni."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.