Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război TOTAL în Primăria Capitalei: viceprimarul PSD dă în judecată un consilier al PNL

www.mediafax.ro

Este război total în Primăria Capitalei, între putere și opoziție. Viceprimarul PSD Aurelian Bădulescu îl dă în judecată pe cosilierul general al PNL, Ciprian Ciucu, pentru o postare pe Facebook.

Citește și: Întâlnire DECISIVĂ între Liviu Dragnea și Tăriceanu: liderul PSD poate juca la RUPERE/SURSE

”Întrucât nu au argumente în fața consilierilor municipali ai PNL, echipa primarului general Gabriela Firea recurge la intimidări de tipul acțiunilor în judecată prin care se solicită aleșilor liberali zeci de mii de euro.

Viceprimarul Aurelian Bădulescu l-a dat în judecată pe Ciprian Ciucu, vicepreședinte PNL București, consilier general în Consiliul General al Municipiului București, solicitând instanței ca acesta să-i plătească suma de 10.000 de euro pentru presupuse daune de imagine cauzate de o postare pe Facebook veche de mai bine de un an”, arată un comunicat al PNL.

În urmă cu câteva zile, viceprimarul Bădulescu a avut un scandal uriaș cu cei de la USR, scandal în urma căruia s-a ajuns la înjurături ca la ușa cortului.

Câţiva parlamentari USR, printre care şi Nicuşor Dan, au vrut să participe joi la şedinţa de Consiliu General al Municipiului Bucureşti, pentru a prezenta proiectul de lege depus la Senat, prin care deputaţii şi senatorii să aibă dreptul să participe la şedinţele de consiliu şi să iniţieze hotărâri, iar dacă acest drept este îngrădit, să fie considerată contravenţie. Preşedintele de şedinţă, Orlando Culea, precum şi viceprimarul Aurelian Bădulescu, împreună cu Poliţia Locală, nu i-au lăsat să participe şi nici să facă declaraţii în sala de şedinţă, invocând regulamentul de Consiliu şi încercând să îi dea afară din sală.

La începutul şedinţei de consiliu a avut un schimb de replici între parlamentarii USR, preşedintele de şedinţă şi viceprimarul Bădulescu, cel din urmă aducând mai multe jigniri celor de la USR.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.