Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război total în Senat între oamenii lui Orban și Tăriceanu

strike lovitura

Liderul grupului PNL din Senat, Florin Cîțu, vorbește de „abuz în serviciu” în cazul invitării la audieri a guvernatorului BNR, în timp ce liderul senatorilor ALDE, Daniel Zamfir, îl citează pe Cîțu cu o afirmație mai veche privind manipularea cursului valutar de către banca națională. Cei doi se află, de peste o săptămână, într-un schimb dur de replici pe tema rolului BNR în calcularea indicelui ROBOR.

„ Domnule Guvernator Mugur Isarescu, Eu senatorul Florin Citu, membru in Comisia pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital a Senatului, va anunt ca invitatia pe care v-o face domnul inginer Zamfir, specialist ocazional in finante si banci, pe la toate televiziunile pe unde se duce, nu este oficiala pentru ca nu respecta regulamentul Senatului. Nu toate ideile domnului inginer Zamfir se materializeaza automat in demeresuri oficiale. Doar cele care sunt propuse spre aprobare membrilor comisiei si apoi votate de membrii comisiei. Cum nu este cazul acestei invitatii, puteti sa o ignorati si sa considerati ca a facut un abuz in serviciu”, a scris marți, pe Facebook, președintele grupului PNL din Senat, Florin Cîțu, după ce Zamfir a anunțat că l-a chemat la audieri pe Mugur Isărescu pe tema scandalului ROBOR.

Pe de altă parte, Zamfir a distribuit pe Facebook o postare a lui Cîțu din 2014.

`ÎNCA O DOVADA CA BNR MANIPULEAZA CURSUL VALUTAR! Cum proba vine de la liderul senatorilor PNL, fost bancher, nu cred ca se mai îndoiește cineva...#romaniatradatasijefuita”, a scris acesta.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.