Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂZBOI total în trupa Iris: S-a ajuns la tribunal

Iris

E război total în legendara trupă Iris, cea mai cunoscută, iubită şi respectată formaţie de rock din România a tuturor timpurilor. Plecarea cu scandal din trupă a lui Cristi Minculescu, Dou Borobeică şi Walter Popa se va definitiva la tribunal.

Citeşte şi: Se plânge că MOARE de foame, dar oare e așa? Ce sume importante ÎNCASEAZĂ Doroftei de la statul român

Nelu Dumitrescu a anunţat că va continua activitatea în cadrul formaţiei într-o nouă formulă, dar cei care au plecat nu sunt de acord. Minculescu, Boro şi Walter l-au acţionat în judecată pe baterist, conform cancan.ro. Obiectul procesului pe care Cristi Minculescu, Valter Popa şi Doru Borobeică i l-au intentat lui Nelu Dumitrescu şi Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci este proprietatea intelectuală. Practic, cei trei revendică ei numele Iris, contestând faptul că Nelu Dumitrescu deţine marca şi numele formaţiei.

Citeşte şi: CIRC TOTAL la echipa naţională: Ce CADOU i-a făcut un jurnalist celebru lui Christoph Daum / VIDEO

Colaborarea trupei Iris cu Cristi Minculescu, Valter Popa şi Doru Borobeică a încetat duminică, potrivit lui Nelu Dumitrescu. Bateristul formaţiei şi chitaristul Nuţu Olteanu, membri fondatori din 1975, au rămas oficial în trupă. "Începând cu data de 27 august 2017 a încetat colaborarea cu formaţia Iris a domnilor Borobeică Doruleţ, Cristian Minculescu şi Valter Popa. Trupa Iris merge mai departe, îşi urmează calea pe care şi-a ales-o în 1975", a scris Nelu Dumitrescu pe contul personal de socializare.

Citeşte şi: Noua SUPER-ARMĂ a lui Vladimir Putin: Împotriva cui poate fi folosită / VIDEO

După apariţia informaţiei că Minculescu, Popa şi Borobeică părăsesc Iris, Nelu Dumitrescu l-a acuzat dur pe fostul solist al formaţiei, conform news.ro. "M-am zbătut toată viaţa şi am încercat. L-am primit cu braţele deschise înapoi, în condiţiile date de el - Cristi Minculescu & Iris -, dar să faci aşa ceva... Colegii, presa şi oamenii apropiaţi au dorit să fim din nou împreună. Mereu au fost probleme, dar asta se întâmplă peste tot şi se rezolvă. Acum el a făcut pasul ăsta. El a creat dezbinare în trupă. Iris merge mai departe. Vom lansa şi piese noi - pentru că tot el nu a vrut în perioada asta să compună. În septembrie vom lansa un single, iar la anul vom sărbători 40 de ani, pentru că, de ce să nu spun, nu a avut chef să se implice anul ăsta, când se împlineau", declara Nelu Dumitrescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.