Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război total în USR. Nicuşor Dan îşi acuză colegii de minciună: 'Congresul ne ia minţile'

Inquam Photos / George Calin
nicusor dan usr Inquam Photos

Nicuşor Dan, preşedintele USR, ripostează după ce a fost acuzat de unii colegi de partid că împiedică dezbaterile interne şi că pune formaţiunea într-un pericol de "oligarhizare". Cei vizaţi sunt deputaţii Cristian Ghinea şi Tudor Benga, pe care Nicuşor Dan îi acuză de minciună.

Vezi şi: Vezi şi: ULTIMA ORĂ: Preşedintele ANAF, precizări despre noul impozit 'pe gospodărie'/ VIDEO

Vezi şi: Fost lider PSD rupe tăcerea, după dezvăluirile lui Andronic: 'Oprea spune că Maior l-a drogat'

"Din păcate apropierea Congresului USR începe să ne ia ușor mintile", scrie liderul USR pe Facebook. Nicuşor Dan susţine că afirmaţiile recente făcute de cei doi colegi de partid, cu privire la faptul că actuala conducere a USR refuză o dezbatere asupra viitorului partidului, "este, din pacate, o minciună".

Potrivit lui Nicuşor Dan, un calendar clar de pregătire a Congresului a fost stabilit in ședința președinților de filiale județene din 11 februarie. În teleconferința cu președinții filialelor județene din 28 februarie au fost anunțați responsabilii care să colecteze propunerile de la toţi membrii asupra Statutului. Până în 10 aprilie acești responsabili au sistematizat propunerile primite de la membri. În 22 aprilie comisia de juriști va prezenta sinteza națională către președinții filialelor județene, care vor agrea asupra chestiunilor fundamentale pentru care există puncte de vedere diferite, acestea urmând să fie tranșante de Congres. Tot în 22 aprilie se va discuta despre alte documente care să fie eventual aprobate de Congres în afara Statutului, mai spune liderul USR.

"Tudor și Cristi știau aceste lucruri când au făcut declarațiile publice. Dezbaterea internă chiar are loc. Campania internă este legitimă, dar nu e în regulă când se bazează pe informații false transmise în spatiul public. Să dezbatem, dar să nu ne mințim între noi", mai scrie Nicuşor Dan.

UPDATE: Vezi AICI reacţia lui Cristian Ghinea!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.