Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război total între CTP și Piedone: Bine că nu suge la mine, sunt alții dispuși! El se mușcă singur

piedone

Gazetarul Cristian Tudor Popescu l-a numit pe Cristian Popescu Piedone ”Candidatul Parizer Usturoi” și a spus că acesta este ”interlopul poporului”. În replică, Piedone susține că CTP este atât de rău încât ”de unde suge trebuie să facă și treabă”, dar arată că ”nu suge la mine, sunt alții dispuși”.

”Un vițeluș de unde suge trebuie să facă și treaba … Bine că nu suge la mine, sunt alții dispuși. CTP este atât de rău, dacă nu face astăzi cuiva un rău se mușcă el singur. El se mușcă singur. El e construit să facă (rău n.red.). Efectiv se mușcă singur. Raportat la luni, e pe lămpi, nu s-a adaptat tehnologiei. Ok, nu am ce să discut. Atâta poate, atât duce.

Se crede inteligent. Se vede clar că este din avion. Ok, fiecare avem antipatii, simpatii, dar nu ajungem să ne jignim. Eu decât răspund, și răspund în mod moderat. Mă abțin cât pot. Cu CTP sunt paralel și echidistant”, a spus Cristian Popescu Piedone la România TV.

Mesajul postat de Cristian Tudor Popescu

 

Gazetarul Cristian Tudor Popescu l-a numit pe Cristian Popescu Piedone ”Candidatul Parizer Usturoi” și a spus că acesta este ”interlopul poporului”.

”Candidatul Parizer Usturoi – doar un aperitiv

Piedone își prezintă, la sediul partidului PUPUSIL, „Contractul cu bucureștenii”. Începe prin a spune „Eu n-am program, eu am un contract. Cu bucureștenii”. Iar peste 1 minut, „Vă prezint acum programul meu”. Continuă apoi cu o rafală de agramatisme, fraze fracturate, începute și suspendate, informează asistența că continuă să mănânce parizer, dar și usturoi, alte aberații și o poveste ridicolă: „Eu am fost dintotdeauna miner de diamante pentru dumneavoastră, dar n-am știut niciodată să le șlefuiesc”. Cheamă apoi pe scenă un june cu coc care să se ocupe cu șlefuitul. Dă citire, silsabisind îndârjit, punctului 1, dintre cele 12 ale programului?, contractului ?, din care se înțelege că va da zeci de milioane de euro cetățenilor.

E prea mult chiar și pentru postul lui Dan Voiculescu, singurul care transmitea promisiunea de crăpelniță perpetuă către bucureșteni a candidatului Parizer Usturoi; drept care i se taie scurt macaroana și se trece la alte subiecte.

Așa un afront?... Semn rău pentru interlopul poporului.”, scrie CTP

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.