Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război total între Marian Godină şi Şerban Huidu: Ce devoalează vedeta TV

Marian Godina

Scandal imens în mediul virtual între poliţistul blogger, Marian Godină şi vedeta TV, Şerban Huidu. Primul care a atacat a fost poliţistul. Totul a pornit, după ce Godină le-a luat apărarea celor 12 polițiști care încercau să aresteze o femeie pentru că a trecut pe roșu. Găinușă l-a ironizat pe Godină pe blogul personal și s-a ales cu o replică extrem de acidă din partea polițistului.Din acest scandal nu a scăpat Şerban Huidu.

Detalii aici: Război între Marian Godină și Mihai Găinușă: de la ce a pornit scandalul

Răspunsul lui Şerban Huidu nu s-a lăsat prea mult aşteptat. Vedeta TV a făcut publice lucruri neştiute din trecut. "Am citit cu mare parere de rau raspunsul lui Marian dat fostului coleg Gainusa. Cum sunt bagat in discutie as face cateva precizari:

1-cand se termina argumentele se aduce in discutie cazul Huidu. Eu cred ca Marian are argumente iar aceasta abordare facila nu e onoranta. In plus Gainusa nu conducea cu mine masina atunci si a plecat din Cronica cand i s-a terminat contractul. Deci "s-a lepadat" de prietenia noastra! Nu e corect pentru el sa ii faci un ca asta Marian!

Citeşte şi: Încă o mare vedetă a fost dată afară de la PRO TV

2- cofirm ca Marian m-a dus la spital atunci. Dar a uitat sa precizeze comportamentul. Pana cand i-am zis: "ia pistolul si trage-mi un glont in cap!" raspunsul a fost promt "daca as putea asa as face!" Evident si-a cerut scuze. Credea ca sunt baut.

3- Va mai spun ceva: mie imi place Marian Godina si am avut o discutie cu el in urma cu aproape 2 ani ,cand i-am remarcat talentul, pentru a face chiar o rubrica cu el la mult ponegrita emisiune. Nu a iesit din cauza sefilor Politiei Romane care nu au fost de acord cu ideea. Dar daca se intampla si era coleg cu subsemnatul?", a scris Huidu pe facebook.

Citeşte şi: AUR pentru România la Rio: Fetele de la spadă au SPULBERAT China

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.