Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război total între Procurorul General și Președintele Republicii Moldova. Alexandr Stoianoglo o compară pe Maia Sandu cu Vlad Plahotniuc

Agora.md
Vladimir Plahotniuc

Procurorul general, Alexandru Stoianoglo, a acuzat-o pe președinta țării, Maia Sandu, de ingerințe în sistemul de drept. Despre aceasta Stoianoglo a declarat în cadrul inui briefing de presă, în această dimineață, transmite știri.md

Acesta a contrazis-o pe Sandu și a declarat că criminalii și corupții au fost dați afară, iar aceștia acum o consultă pe șefa statului.

De asemenea, Stoianoglo a condamnat legea aprobată săptămâna trecută de majoritatea Parlamentară privind modificările la legea Procuraturii și a declarat că va sesiza Comisia de la Veneția, dar și la Curtea Constituțională în vederea controlului constituționalității excluderea procurorului general în componența Consiliului Superior de Securitate.

Pe lângă critici, procurorul general a comparat-o pe Maia Sandu cu Vlad Plahotniuc. Declarația a venit în contextul chemării procurorilor la raport, ”asta își permitea doar Plahotniuc. A fost clar după ședință că se pregătește demiterea Procurorului General”, a declarat Stoianoglo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.