Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război TOTAL între Traian Băsescu și un membru al CNA: O mulțime de șobolani au ieșit din gunoaie

basescu

Este război total între fostul președinte Traian Băsescu și membrul CNA, Radu Herjeu. Cei doi s-au contrat puternic pe tema jurnaliștilor plătiți de politicieni pentru a face propagandă, iar Herjeu îl acuză pe Traian Băsescu că este cel care a dus la un alt nivel practica de a oferi bani jurnaliștilor pentru a-i face propagandă.

Citește și: SURSE - Cu cine a negociat Tudorel Toader intrarea în politică: două oferte concrete pe masă

”Nu pot sa cred! Mi-a raspuns INSUSI Basescu la postarea mea despre sfanta lui ipocrizie! De altfel, nu raspunde la ce am scris eu, ca nu prea avea ce, doar nu era sa-si renege fosta clica de "jurnalisti si analisti" care i-au facut propaganda in cei 10 ani de mandat! Desi multi l-au cam balacarit dupa ce s-a inchis robinetul! Si el pe ei, nu-i vorba!
Probabil ora matinala e de vina pentru neintelegere! Asa ca incerc sa-i explic: am o problema cu toti propagandistii care se dau ~jurnalisti~ independenti si obiectivi. Si niciun om de buna credinta nu ar vedea vreo lauda (sau aparare) in postarea mea! Ideea e ca el, Basescu, i-a inventat. Si ar trebui sa taca. Asa cum ar trebui sa cam taca si cand e vorba de Justitie, DNA sau servicii secrete. 
Cat priveste CNA-ul, Basescu ar trebui sa stie ca in ultimii 4 ani, televiziunile au primit amenzi la propunerea mea pentru ca nu i-au respectat lui dreptul la imagine. Si, daca ar avea timp sa se uite la numarul amenzilor propuse de mine din totalul celor date, dar mai ales la numele celor carora le-am aparat dreptul la imagine, desi nu i-as invita vreodata la mine in casa, ar avea o surpriza! 
PS. Evident, comentariul lui a atras afara din gunoaie o multime de sobolani gata sa foloseasca cuvintele pe care fostul locatar de la Cotroceni nu si le-a permis public la adresa mea!”, scrie Radu Herjeu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.