Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Război' total între Trump și Zuckerberg: Schimb dur de replici pe rețelele sociale între cei doi magnați! Ce îi reproșează Trump proprietarului Facebook

donald trump

Preşedintele american, Donald Trump, şi fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, au avut miercuri un schimb de replici pe reţelele sociale, liderul de la Casa Albă reproşând Facebook-ului că este ''împotriva sa'', acuzaţie respinsă însă de către reţea, relatează AFP.

Schimbul de replici intervine în timp ce Zuckerberg a trebuit să se hotărască săptămâna trecută să colaboreze în totalitate cu Congresul, care întreprinde o anchetă în legătură cu o posibilă intervenţie a Rusiei în alegerile prezidenţiale din 2016, câştigate de către republicanul Donald Trump.

Citește și: Doi șoferi români, 'VEDETE' în tunelul de sub Canalul Mânecii: Transportau o cantitate URIAȘĂ de droguri! Care era destinația

Facebook a acceptat să furnizeze Congresului conţinutul mesajelor cu caracter politic, finanţate de interesele ruseşti prin intermediul cumpărării de spaţii publicitare pe reţeaua socială.

Potrivit presei, aceste mesaje căutau să creeze tensiuni politice referitoare la diferite subiecte în rândul americanilor, în scopul, în cele din urmă, de a dăuna democratei Hillary Clinton, care se afla atunci pe primul loc în intenţiile de vot. Kremlinul neagă însă orice implicare a sa în alegerile din SUA.

''Facebook a fost întotdeauna anti-Trump'', a scrie miercuri pe Twitter preşedintele, sugerând ''o complicitate'' între New York Times şi Washington Post, care sunt şi ele ''anti-Trump'', potrivit preşedintelui.

Citește și: Declarație ȘOCANTĂ a lui Donald Trump : 'M-aș fi CULCAT cu Prințesa Diana chiar dacă era NEBUNĂ'

''Trump spune că Facebook este împotriva sa. Stânga afirmă că noi l-am ajutat pe Trump. Cele două tabere sunt nemulţumite de ideile şi conţinuturile pe care nu le agreează'', a răspuns Zuckerberg pe Facebook, pe care îl prezintă ca pe ''o platformă pentru toate ideile'', potrivit Agerpres. Mark Zuckerberg a profitat de ocazie pentru a relativiza influenţa reţelei sociale asupra rezultatului alegerilor.

Congresul SUA a făcut apel miercuri la reprezentanţii Facebook, Twitter şi Google să depună mărturie în cadrul anchetei privind o posibilă influenţă a Rusiei în alegeri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.