Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂZBOI TOTAL la Eurovision: Scandal şi înjurături între cei doi prezentatori ai TVR, Diana Dumitrescu şi Cezar Ouatu

Eurovision

E din nou scandal în jurul concursului Eurovision. De data aceasta, nu este vorba despre scandaluri între cântăreţi, ci între prezentatori. Se pare că găzdele semifinalelor ar fi intrat într-un conflict extrem de dur. Actriţa Diana Dumitrescu şi Cezar Ouatu, fost reprezentant al României la Eurovision, nu se înţeleg absolut deloc, anunţă spynews.ro.

Citește și: MedLife, mesaj tranșant pentru Guvern: „Dacă nu ştii să ajuţi mediul de business, lasă-l în pace!”

Sursa citată spune că cei doi se şicaneză constant. Pe de o parte, Diana Dumitrescu îl acuză pe Cezar că o eclipsează pe scenă tot timpul şi nu o lasă să strălucească în toată splendoarea sa. De partea cealaltă, Cezar Ouatu spune despre Diana Dumitrescu că este pur simplu paranoică în legătură cu toate aceste afirmaţii şi supoziţii. Conflictul dintre cei doi a ajuns la un aşa nivel încât după prima semifinală, cei doi ''şi-au făcut cadou'' câte o serie de înjurături.

Citește și: Revenire bombă la Pro TV: O cunoscută actriță face echipă cu Cove într-un nou reality-show ce va rupe audiența

Pentru a aplana acesta război, organizatorii emisiunii au hotărât ca cei doi să nu prezinte simultan decât foarte rar în timpul emisiunii. Astfel, fiecare ar putea beneficia de atenţia mult dorită. Semifinalele Eurovision România vor continua duminica viitoare. Marea Finală va avea loc la Bucureşti, în Sala Polivalentă, pe 25 februarie. În ultimul act al Selecţiei Naţionale, publicul este singurul care va alege reprezentantul României pentru scena din Lisabona, dintre cele 15 piese rămase în concurs.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.