Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂZBOI total la vârful PNL: "A urmărit să distrugă partidul!"

PNL

În PNL ar putea avea loc câteva decapitări majore după alegerile prezidențiale.

Așa cum știripesurse.ro v-a informat, liderul PNL Botosani, Florin Turcanu, este contestat in filiala si ar putea sa fie înlăturat dupa alegeri.

Se pare ca pentru un alt lider PNL de Consiliu Judetean se pregateste mazilirea: Vasile Mustățea, președintele PNL Giurgiu, care a scos un scor dezastruos in primul tur al alegerilor prezidentiale. Locul sau ar putea sa fie luat de catre senatorul PNL Lucian Iliescu.

Acesta il acuza pe liderul PNL Giurgiu ca a distrus premeditat partidul.

"Giurgiu nu mai poate vorbi de PNL! Aici sunt foarte mari probleme, iar PNL Giurgiu a ajuns unde a ajuns ca urmare a "activitatii intense" a lui Vasile Mustatea! Practic, PNL nu mai exista la Giurgiu! Nu mai exista Birou Permanent, nu se mai pot face sedinte, nu se mai intampla nimic! Pana si sediul este pustiu! Vasile Mustatea a reusit sa distruga tot ceea ce eu am construit, cu multa munca, eforturi si exigenta, in anii in care, dintr-o filiala mica, in care erau doar cativa membri, asa cum o preluasem, reusisem sa aduc PNL Giurgiu pe primul loc in tara. Acum, a ajuns unde a ajuns si ma doare sufletul, insa afirm cu toata taria ca totul este opera lui Mustatea. Mustatea, care, de fapt, asta a si urmarit: sa distruga PNL-ul! Si asta pentru ca el are demult jocurile facute, in alta parte, iar tot ceea ce a facut in PNL, a facut la ordine precise si exacte. Totul a fost premeditat!", a declarat senatorul Iliescu, citat de presa locala.

Intrebat daca va prelua conducerea filialei saptamana viitoare, dupa alegeri, Iliescu a raspuns:

"In interiorul meu se da o lupta apriga, intre Da si NU. S-ar putea, insa, sa fiu foarte bucuros sa preiau PNL-ul dupa alegerile de duminica. Ma mai gandesc, insa, pentru ca nu va fi deloc usor! Oricum, cert este ca cei care au adus partidul unde l-au adus va trebui sa platesca pentru faptele lor"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.