Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Războiul antilopelor în PSD. Rețeta SPECIALĂ a lui Liviu Dragnea/ VIDEO

www.animalsbase.com

Excluderea lui Valeriu Zgonea va rămâne cunoscută istoriei politice drept Războiul Antilopelor. După excludere, Zgonea a povestit cum se uita el la un documentar despre antilopele gnu și asta i-a adus aminte despre situația în care se află PSD acum.

Spre deliciul publicului, redăm povața lui Zgonea, dar și replica masculului alfa al antilopelor gnu, Liviu Dragnea.

”Ma uitam aseara la un documentar despre antilope. In procesul lor de cauta sa ajunga acolo unde vor trec peste un rau si masculul alpha sare in rau si fata a gandeasca, fara sa simta ce se poate intampla, ele toate sar dupa mascul. Singura problema este ca acel rau este renumit ca fiind primul crocodil. Asa se afla si psd azi: scapa cine poate”, a declarat Valeriu Zgonea.

La rândul său, Liviu Dragnea a continuat metafora.

”Eu am un comentariu. Eu, rămânând în registrul ăsta, înțeleg că antilopele l-au mâncat pe crocodil, eu așa citesc, dacă mergem pe asta, dar dacă mă gândesc așa, repede, în 2012 eram niște antilope în fața unui râu și toți spuneau să intrăm în râu, iar eu am intrat în râu m-au mâncat crocodilii. Unii au rămas pe la Camera Deputaților.

Eu mă uit foarte mult la documentarele istorice, mă interesează foarte mult. Nu prea mă uit la documentarele cu animale, pentru că n-am nevoie să mă uit la documentare. Realitatea este atât de plină, încât...”, a spus Dragnea.

Mai mult, Dragnea ne-a oferit și rețeta după care se servesc antilopele.

”Nu, nu am mâncat niciodată. În general  carnea de vânat trebuie să stea la fezandat între 24 și 48 de ore minim, într-un baiț care cuprinde, vă spun ce pun eu, vin alb, vin roșu, cognac, piper, oțet, puțin dafin, lămâie. Carnea se frăgezește și poți să o pui și pe grătar”, a spus Dragnea.

Iată cum arată o antilopă gnu, atacată de crocodil:

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.