Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Războiul Carmen Dan - Klaus Iohannis. Senator PNL: Demers de joasă speță, Dan se adresează celor fără educația necesară

Inquam Photos / George Călin
Inquam Carmen Dan

Senatorul PNL Daniel Fenechiu a declarat marți, că postarea în care ministrul de Interne, Carmen Dan, își exprimă nemulțumirea față de gestul lui Klaus Iohannis de a contesta la CCR legea pentru modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul ordinii şi siguranţei publice, reprezintă o acțiune „de joasă speță”, care nu se găsește nici în Africa, și că Dan se adresează nucleului dur al PSD.

„Adevărul și dreptatea nu se stabilesc prin vot, ci prin argumente. Noi puteam greși politic, dar daca președintele Iohannis a fost sesizat cu anumite elemente, și-a exercitat obligația constituțională să verifice dacă acele aspecte sunt sau nu constituționale. Să-l critici pe președinte ca nu face altceva decat sa solicite o verificare, mi se pare un lucru care depaseste cadrul firescului si normalului. Ne dorim sa avem o legislatie compatibila cu reglementarile UE, o legislatie care sa respecte drepturile si libertatile fundamentale. Orice verificare de acest gen nu poate decat sa faca bine. Faptul ca dna Carmen Dan incepe sa polemizeze cu presedintele pe Facebook, in contextul in care dna Dan este membru CSAT, paote avea o comunicare directă și eficientă cu președintele, nu face altceva decat sa imi demonstreze ca a inceput o contrareactie la anuntul presedintelui ca va candida pentru al doilea mandat”, a declarat senatorul PNL Daniel Fenechiu, la Digi24.

„Pe langa faptul ca este neelegant este si de nedorit intr-o Romanie suficient de involburata si cred ca lumea practic rade de noi. Nu am vazut in nicio tara civilizata, ca e din Europa, sau chiar din Africa, ca un ministru sa puna astfel de intrebari sefului statului pe Facebook (...) În momentul de față dna Dan se adresează nucleului dur de PSD-iști, se adresează oamenilor care nu au educația necesară și care pot fi extrem de ușor manipulați și cu siguranță stârnește dispreț, uneori chiar zâmbete, de la oameni elevați care își dau seama că este un demers de joasă speță, politicianist”, a adăugat acesta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.