Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Războiul din interiorul PNL a PARALIZAT activitatea DSP București, în plină pandemie de coronavirus/ DOCUMENT

blackbirdesolutions.com
negocieri

Războiul politic din interiorul PNL a blocat activitatea Direcției de Sănătate Publică București, al doilea focar de coronavirus al țării, în plină pandemie.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 49: vine FOAMEA!

Șefa DSP București, Acatrinei Laura, a fost schimbată din funcție, iar în locul acesteia a fost numită în funcție Oana Nicolescu. Schimbarea n-ar fi fost atât de răsunătoare, dacă nu s-ar fi produs în plină pandemie și nu s-ar fi făcut, de fapt, o rotație a cadrelor, în interiorul PNL.

Oana Nicolescu este șefa Organizației Femeilor Liberale Sector 2 și o apropiată a ministrului Educației, Monica Anisie, șefa PNL Sector 2. De altfel, Oana Nicolescu este fina de cununie a Monicăi Anisie.

Surse din interiorul PNL susțin că la mijloc este, de fapt, o bătălie politică în interiorul PNL București. Bătălia pe funcții, în mod evident. În această bătălie, activitatea celei mai importante instituții din Capitală, în această perioadă, DSP București, este blocată, știut fiind faptul că orice schimbare la nivel de conducere, la o instituție din România, produce un val în cadrul sistemului.

Între timp, în spațiul public sau pe rețelele de socializare, cetățenii din Capitală se întreabă de ce nu reușesc să afle informații despre ceea ce au de făcut din partea DSP București. Motivul: o banală bătălie politică pe funcții în interiorul partidului de guvernare.

CONSULTAȚI AICI ORDINUL PRIN CARE S-AU EFECTUAT SCHIMBĂRILE LA NIVELUL DSP BUCUREȘTI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.