Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Războiul din PNL continuă: 'Un socialist convins cere excluderea unui liberal'

sigla pnl

Şedinţa conducerii PNL de miercuri nu a calmat situaţia din partid. Cei doi membri propuşi pentru excludere, Cristian Bodea şi Theodor Paleologu, îşi susţin în continuare opiniile în mod public. Dacă Paleologu susţine că e singurul care poate salva PNL Bucureşti, Bodea denunţă faptul că partidul este pe cale să pedepsească delictul de opinie.

Senatorul de Bihor îl atacă pe Cezar Preda, cel care a propus excluderea sa din partid. Bodea aminteşte că Preda era un socialist convins în urmă cu 10 ani.

Vezi şi: SURSE - Tăriceanu dă asaltul în curtea PNL

"Fapt... Cezar ”10%” Preda l-a contracandidat pe Boc, in 2005, cerand ramanerea PD in Internationala Socialista. A pierdut, a inghitit in sec, si s-a lipit, zambitor si obedient, la profit cu popularii...

Fapt... Cezar ”10%” Preda a fost ”purtatorul de cuvant” al PNL Bucuresti si crede ca a fost genial in lupta cu Firea. Rezultatele arata ca a oripilat atat de tare bucurestenii de dreapta, incat i-a convins sa voteze in masa cu Nicusor Dan...

Fapt... Cezar ”10%” Preda a cerut excluderea lui Cristian Bodea pentru ca a indraznit sa spuna Adevarul in fata Poporului si nu in fata unor sefi de partid. In conditiile in care Bodea e de 16 ani in PNL, iar ”reclamantul” abia a venit de 2 ani...

Concluzie... Un socialist convins cere excluderea unui liberal din partidul pretins liberal doar pentru ca a vorbit cu Poporul, prin Televiziuni. Si nu cu Stapanul, in Genunchi.

Morala... Cat de ”liberal” va mai fi PNL dupa ce va aplica o regula stil PCR, la cererea unui comunist?", scrie Cristian Bodea pe Facebook.

Vezi şi: O nouă DEMISIE de răsunet în PNL: Omul lăudat de Alina Gorghiu a RENUNȚAT

Excluderea lui Bodea din partid este susţinută şi de secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, care face parte din aceeaşi filială judeţeană. În schimb, senatorul a declarat că va participa la şedinţa BPN în care se va lua în discuţie excluderea sa.

"După Statutul copiat de la PCR, pot să mă excludă şi dacă am barbă. Aşa că totul ţine de bun simt şi... liberalism. E un examen pentru partid, se va dovedi dacă L vine de la Liber. Dacă nu, am să le propun să schimbe iniţialele în PNO. De la Obedient. Voi merge la BPN, că să mă poată înfiera. Să se simtă şi ei cocoşi peste un coteţ dărâmat. Dar ştiu că Pilat din Deal a făcut deja judecată", a mai declarat Bodea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.