Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciocnirile din PSD Prahova duc la Ghiță

????????????????????????????????????

Unul dintre candidatii la sefia PSD Prahova sustine ca partidul lui Sebastian Ghita era ajutat din interiorul filialei judetene.

Senatorul Daniel Savu spune ca 'Partidul Progres Romania' - pe care Sebastian Ghita a anuntat ca il lanseaza dupa ce a fost fortat sa plece din PSD -  a primit ajutorul deputatului PSD Vlad Cosma.

"După alegerile prezidenţiale din 2014, dar cu precădere la începutul anului 2015, mai mulţi colegi din PSD Prahova, sub coordonarea deputatului Vlad Cosma, au început să strângă semnături pentru înfiinţarea unui nou partid. Au făcut asta fără să îşi dea demisia din PSD, folosind drept cartier general chiar cabinetul parlamentar al deputatului Vlad Cosma. Conform art.27, alin.2 din Statutul PSD, “înscrierea într-un alt partid politic, în conformitate cu prevederile legale, se consideră demisie de drept din PSD”. Practic, cei care strângeau semnături acţionau în interiorul PSD ca veritabili agenţi electorali ai unei alte formaţiuni politice. Chiar dacă acest demers nu s-a finalizat efectiv, sunt convins că pentru membrii PSD din Prahova rămâne relevant gestul oportunist, de lipsă de ataşament faţă de PSD, al celor care astăzi pozează în mari iubitori de PSD", a scris senatorul pe site-ul sau.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.